Ikea + Blitz Design by Johanna Korsett= Tok svensk design

3    Du och 2 andra gillar detta
För 1 timme sedan

Vem vill inte ha en super svensk design korsett som är både gul, blå och som det även står Ikea och Blitz Design på? Vem skulle inte haja till om det kom förbi en tjej med en sådan korsett?

Lite så tänkte jag när jag designade mitt bidrag till Ikeas textstil tävling.

Jag heter Johanna Gustavsson och designar och syr i vanliga fall upp rockiga scenkläder för Blitz Design by Johanna. Jag har en STOR passion för korsetter, så det kändes som ett givet val för mig i den här tävlingen.

Till min Ikea-Blitz Design by Johanna korsett behövs:

*En blå Ikea påse med band som det står Ikea på *Blått lyxigt siden tyg *blå-gulrutigt taft *Mellanlägg *Foder *Siden tråd *Metal skenor (OBS! absolut inga plast skenor) *Planchet (metal knäppning mitt fram) *Öljetter (till snörning bak) *Band till snörning *Symaskin *Några timmars kreativitet

Så har man till slut en super svensk, snygg korsett. Hoppas ni gillar mitt bidrag =)

Heja Blitz Design by Johanna!